Po vjen “Beer Fest-i” në Prishtinë

//Po vjen “Beer Fest-i” në Prishtinë

Po vjen “Beer Fest-i” në Prishtinë

Festivali më i njohur veror në kryeqytet, BeerFest Kosova, po vjen fuqishëm në edicionin e tij të pestë.

Festa do të zhvillohet në sheshin “Zahir Pajaziti”, gjatë datave 31 Korrik deri më 2 Gusht.

Gjatë këtyre ditëve do të prezantohen shumë artistë që do t’i ngjiten skenës së Beerfestit për t`i argëtuar të gjithë pjesëmarrësit.

Organizatori i këtij festivali “Modus” bën me dije se festa është e hapur për të gjithë si dhe  është pa  pagesë,  transmeton Klan Kosova.

#KlanKosova

By | 2018-04-12T13:47:12+00:00 April 12th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment