Uncategorized

/Uncategorized

How to Sound Smarter at Beer Parties

Being able to sound smart at a party is an essential life skill, right there with knowing how to change a tire... or being able to call AAA to change the tire for you. And since we're gonna bet you'll be at a party sometime within the next few days (or perhaps you're currently staring [...]

By | 2018-04-12T14:05:25+00:00 April 12th, 2018|Uncategorized|0 Comments

25 Amazing Facts for National Beer Day

Today is National Beer Day! If you're out with friends and run out of things to talk about, here are some beer facts to share. 1. After he won the Nobel Prize, Niels Bohr was given a perpetual supply of beer piped into his house. 2. The Code of Hammurabi decreed that bartenders who watered down beer [...]

By | 2018-04-12T13:59:43+00:00 April 12th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Po vjen “Beer Fest-i” në Prishtinë

Festivali më i njohur veror në kryeqytet, BeerFest Kosova, po vjen fuqishëm në edicionin e tij të pestë. Festa do të zhvillohet në sheshin “Zahir Pajaziti”, gjatë datave 31 Korrik deri më 2 Gusht. Gjatë këtyre ditëve do të prezantohen shumë artistë që do t’i ngjiten skenës së Beerfestit për t`i argëtuar të gjithë pjesëmarrësit. [...]

By | 2018-04-12T13:47:12+00:00 April 12th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Edicioni i 7 i “Beerfest Kosova”

MODUS shpk, organizator i ‘BeerFest Kosova’ njofton se festivali i parë dhe më i madh i birres në Kosovë, do ta mbajë edicionin e 7 të tij prej 26 deri më 30 korrik, në qendër të kryeqytetit (Prishtinë) tek parkingu prapa Pallatit të Rinisë. “Në 7 vjetorin e BeerfestKosova, në lokacionin e ri, e gjithë [...]

By | 2018-04-13T12:44:54+00:00 April 12th, 2018|Uncategorized|0 Comments